Sporten en bewegen is belangrijk voor ons allemaal. Jong, oud met en zonder handicap. Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen.

Uniek sporten
Het landelijke platform Uniek Sporten brengt vraag en aanbod van de gehandicaptensport in Nederland in kaart. Via Crowdfundingsacties faciliteert zij de initiatieven die sporten en bewegen voor mensen met een handicap bevorderen. Het platform wordt ondersteund door o.a. het Ministerie van VWS en NOC*NSF.

Als matchfunder en supporter van sport wil Univ֖é iedereen de kans geven om te kunnen sporten en bewegen. En helpt de projecten mogelijk te maken door het geven van een eerste financiële bijdrage. Daarna start het initiatief de crowdfundingsactie op om de rest van het  bedrag bij elkaar te krijgen.

Samen maken we sporten voor iedereen mogelijk. Doe je mee?
Heb jij een mooi idee of initiatief? Laat het weten en dien jouw initiatief in via onderstaande button. Als wij besluiten jouw idee met een steuntje in de rug te helpen, nemen wij direct contact met jou op!Bekijk het filmpje met uitleg over Uniek Sporten: